Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan bent u als ondernemer verplicht maandelijks of per 4-weken loonheffingen in te houden. Ook moeten uw werknemers periodiek voorzien worden van een correcte salarisspecificatie.

John Meijer Administratie & Adviseurs is een goede partij om de salarisadministratie voor u te verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van loonstroken, het doen van aangiften loonheffingen bij de belastingdienst en het maken van arbeidscontracten. Ook kunnen wij natuurlijk een adviserende rol spelen bij de administratieve en financiële verplichtingen van het starten of uitbreiden van een personeelsbestand.

Wij zijn daarbij een relatief klein administratiekantoor, groot genoeg om een professionele dienstverlening te garanderen en klein genoeg voor persoonlijk contact. Daarmee hebben we vaak aan 1 woord genoeg en kunt u weer verder met ondernemen. Voor meer informatie over loonheffingen en salarisadministratie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier of bel ons tijdens kantooruren 0113-230405. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Westsingel 132 4461 DR Goes T: 0113-230405 F: 0113-233211 E: info@meijerpartners.nl